VELEOBRT U PARTIZANU: Ništa od RASKIDA ugovora - Jović ostaje u Humskoj!

Autor:

Sport

06.06.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova bura u redovima crno-belih.

VELEOBRT U PARTIZANU: Ništa od RASKIDA ugovora - Jović ostaje u Humskoj!

Foto: Starsport

Tokom dana se pojavila informacija da će Igor Duljaj i u narednoj sezoni predvoditi ekipu Partizana, ali je nedugo zatim stigla informacija koja je zabrinula sve navijače Partizana.

Naime, "Mozzart sport" je preneo informaciju da je Nemanja Jović, jedan od najtalentovanijih igrača crno-belih podneo zahtev za raskid ugovora, a da je pismo Fudbalskom savezu Srbije podneo zbog dugovanja Partizana prema njemu.

Ipak, grobari mogu da odahnu, pošto od odlaska Jovića i tužbe nema ništa, što su nam potvrdili i Miloš Vazura, sportski direktor Partizana, kao i Marko Lomić, njegov menadžer.

- To nije tačno, te informacije može da potvrdi i njegov menadžer - istakao je Vazura u razgovoru za portal "Republika".

Foto: Starsport

Nemanja Jović u dresu Partizana

Zbog toga smo odlučili i da kontaktiramo Lomića, zastupnika mladog fudbalera, koji je imao jasnu poruku.

- Nije tačno da je Jović tražio raskid ugovora. On je trenutno na odmoru, nalazi se na moru, tako da te informacija nisu tačne - poručio je Lomić u razgovoru za naš portal.

Iako je sada jasno da od tužbe nema ništa, pitanje je da li to znači da ćemo Jovića i naredne sezone gledati u crno-belom dresu, ili ga na leto čeka transfer u neki od evropskih klubova.

On je u dosadašnjem delu karijere odigrao 95 utakmica za Partizan, deset puta se upisao u listu strelaca, dok je saigračima namestio 11 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
KOJE MULJANJE JADNO

06.06.2023 16:28

NEDICEVA UPRAVA mora otici. KRIMOSI. POSLE KAZEMO SRBIJA PRAVNA DRZAVA