RASPRODAJA U PARTIZANU: Crno-beli ostaju bez najvećih TALENATA u klubu!

Autor:

Sport

01.06.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi najuspešniji klub u Srbiji prolazi kroz jako težak period.

RASPRODAJA U PARTIZANU: Crno-beli ostaju bez najvećih TALENATA u klubu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana iza sebe imaju jednu od najneuspešnijih sezona u istoriji kluba, pošto su završili tek na četvrtom mesto domaće Superlige, dok su u Kupu Srbije i Ligi konferencija izbačeni od autsajdera, Radničkog iz Sremske Mitrovice, odnosno Šerifa iz Tiraspolja.

Jasno je da ovakva sezona utiče i na finansijsko stanje, koje je sve lošije, pa zbog toga crno-beli moraju da se okrenu prodaji igrača, makar onih na kojima bi nešto i mogli da zarade.

Kako prenose beogradski mediji, Miloš Vazura prethodnih dana boravi u Milanu, jednom od najbitnijih gradova kada su u pitanju fudbalski transferi, a cilj je da nekako proda dva najveća Partizanova bisera, Sameda Baždara i Nemanju Jovića.

Foto: Starsport

Samed Baždar, fudbaler Partizana

Baždar je ove sezone igrao na 34 meča ukupno u svim takmičenjima, od čega 25 u Superligi, a postigao je četiri gola, uz dve asistencije. Kad je reč o Nemanji Joviću, on je odigrao ukupno 25 mečeva, a na svom kontu ima po dva gola, odnosno asistencije.

Videćemo kako će se ovi pregovori završiti i da li će neko od mladih asova napustiti Humsku, a prema prvim procenama, Partizan može da računa na maksimalno pet, do šest miliona, kada su u pitanju obojica igrača zajedno. Kakva je situacija u klubu i to je nešto. 

Sa druge strane, što se tiče pojačanja, blizu Humske je Ognjen Vranješ, ali osim njega, crno-beli nisu blizu dovođenja nijednog fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Istina

02.06.2023 16:14

Čekaju rasprodaju a onda kud koji mili moji iz kluba.

Lika

02.06.2023 22:13

😂🤣😂🤣😂Jović talenat