DETONACIJA U HUMSKOJ! Partizan spremio BRUTALNO pojačanje za sledeću sezonu!

Autor:

Sport

01.06.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je da će crno-beli morati da znatno ojačaju igrački kadar.

DETONACIJA U HUMSKOJ! Partizan spremio BRUTALNO pojačanje za sledeću sezonu!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj

Fudbaleri Partizana su na neslavan način završili sezonu 2022/23, bez ijednog osvojenog trofeja, kao i sa jednim od najlošijih plasmana u istoriji Superlige Srbije.

Crno-beli su u prvenstvu bili četvrti, u Kupu su ispali od Radničkog iz Sremske Mitrovice, u Ligi konferencija od nejakog Šerifa, pa je jasno da će Partizan na leto proći kroz rekonstrukciju tima.

Polako je počelo da se nagađa sa mogućim pojačanjima, prvo je gotovo rešeno u vidu Ognjena Vranješa, a sada je Igor Duljaj zagolicao maštu grobara spomenuvši Nikolu Čumića, fudbalera Vojvodine.

- Imam lepo mišljenje o Čumiću, bio je „preko“, video šta se traži. Neverovatno brz, može da se ponavlja. Koji trener ne bi voleo igrače kao što su Čumić i, takođe, inteligentni Luka Ilić - spomenuo je Duljaj i fudbalera TSC-a u razgovoru za "Sportski žurnal".

Foto: Starsport

Nikola Čumić u dresu Vojvodine

Pričao je i o mogućem dolasku Stevana Jovetića, što u ovom trenutku deluje kao vrlo teško ostvariva misija.

- Kad bi došao Jovetić, veliki partizanovac, sa sjajnom karijerom, to bi bilo neverovatno. Pitate li navijače: kako da ne! Opet imate Rikarda, Jovetića, al’ hoćete da promovišete i nekog mladog poput Matije Popovića. Vraćamo se na strategiju - istakao je Duljaj.

Videćemo da li će doći do nekog od ovih transfera, ali je sigurno da navijače Partizana može da raduje to što se mladi domaći igrači dovode u vezu sa njihovim omiljenim klubom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Xx

02.06.2023 01:05

treba prvo zmeniti upravu onda kupiti igrace malo skuplje od 1m i ako je moguce mladje od 30god

Marko

02.06.2023 16:34

Ko jos prati ping - pong ligu?

Pero

03.06.2023 16:28

Koja je to liga neka trecs😂