NASTAVLJA SE SUPERLIGA: Slede borbe za Evropu, ali i za ISPADANJE!

Autor:

Sport

20.05.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulazimo u sam finiš takmičenja u našoj zemlji.

NASTAVLJA SE SUPERLIGA: Slede borbe za Evropu, ali i za ISPADANJE!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Do kraja plej-ofa i plej-auta Superlige Srbije su ostala još dva kola, a danas već startuje pretposlednje, i to duelom u Kragujevcu.

Fudbaleri Crvene zvezde danas gostuju ekipi Radničkog iz Kragujevca u šestom kolu plej-ofa Superlige Srbije, dok će Vojvodina sutra ugostiti fudbalere Partizana.

TSC i Čukarički nastaviće sutra borbu za drugo mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, u duelima protiv Voždovca i Novog Pazara u gostima.

Raspored plej-ofa: Subota: Radnički Kragujevac - Crvena zvezda (16), Nedelja: Vojvodina - Partizan (19:00), Voždovac - Čukarički (21:00), Novi Pazar - TSC (21:00). 

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su obezbedili novu titulu

Borbe se nastavljaju i na dnu, gde je nekoliko ekipa u trci za opstanak, a već nakon ovog kola bi moglo biti poznato ko će nas napustiti i preći u Prvu ligu Srbije.

Raspored plej-auta: Ponedeljak: Javor - Mladost (18). Mladost GAT - Napredak (18), Radnički Niš - Spartak Subotica (18), Radnik - Kolubara (18).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading