U MINUT DO 12: Zvezda uputila RADIKALAN ZAHTEV uoči finala Kupa Srbije!

Autor:

Sport

18.05.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli izneli i obrazloženje za koje veruju da je u interesu fudbala.

U MINUT DO 12: Zvezda uputila RADIKALAN ZAHTEV uoči finala Kupa Srbije!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol Ivanića na TSC areni

Fudbaleri Crvene zvezde izborili su plasman u finale Kupa Srbije pobedom nad TSC-om rezultatom 3:0, a "Informer" saznaje da će šampion naše zemlje uputiti zahtev da se promeni domaćinstvo finalnog susreta.

Argument crveno-belih glasi da je kapacitet TSC arene premali kako bi primio sve zainteresovane navijače, pa bi utakmica trebalo da bude preseljena u Beograd. U opciji su stadion "Rajko Mitić" i popularni JNA, a gde će se igrati zavisi od ishoda drugog polufinala između Vojvodine i Čukaričkog.

Navodno, ukoliko "brđani" izbore vizu za završnicu izašli bi na teren Marakane, dok bi se novosadska "stara dama" verovatno bunila, te bi se kao kompromisno rešenje odabrala Humska.

Podsetimo da je ponovljeni duel Voše i Čuke zakazan za 15 sati, a finale našeg najmasovnijeg takmičenja biće odigrano 25. maja. Prvobitna ideja bila je da ono bude odigrano na nekom od novih objekata (Leskovac ili Loznica), ali je procenjeno da bi to bio preveliki rizik da se ošteti tek postavljena travnata podloga.

Zvezda brani pehar u Kupu Srbije i silno želi da se, po treći put zaredom, okiti duplom krunom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading