HAOS PRED MEČ ZA TROFEJ! Luka Jović OSTAJE BEZ trenera?

Autor:

Sport

06.06.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacije koje su se pojavile mogle bi da pomute atmosferu u timu Fiorentine.

HAOS PRED MEČ ZA TROFEJ! Luka Jović OSTAJE BEZ trenera?

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Trener Fiorentine Vinćenco Italijano mogao bi da na kraju sezone preuzme Napoli, koji je osvojio titulu u Seriji A, prenose italijanski mediji.

Vest da bi Italijano mogao da napusti Fiorentinu pojavila se samo par dana pre nego što će "ljubičasti" pokušati da stignu do evropskog trofeja jer će 7. juna od 21 čas igrati finale Lige konferencija protiv Vest Hema.

Italijano bi na klupi Napolija trebalo da zameni Lućijana Spaletija, koji je odlučio da podnese ostavku iako je klubu iz Napulja doneo šampionsku titulu posle 33 godine.

Vlasnik Napolija Aurelio de Laurentis je navodno već počeo pregovore sa čelnicima Fiorentine, pošto Italijano ima ugovor sa klubom iz Firence do 30. juna 2024. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vićenco Italijano okružen igračima Fiorentine

 

Italijanski mediji navode da će pregovori dve strane biti intenzivirani krajem nedelje, pošto će Fiorentina u sredu igrati sa Vest Hemom u finalu Lige konferencija.

Italijano (45) je pre Fiorentine vodio Speciju i Trapani, kao i nekoliko nižerazrednih italijanskih klubova.

Ove sezone Italijano je na klupi Fiorentine sedeo na 59 utakmica na kojima je zabeležio 29 pobeda, 14 remija i 16 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading