FIORENTINA NA FANTASTIČAN NAČIN NAJAVILA FINALE LK: "Viola" slavila na Mapei stadionu, Terzić asistent (VIDEO)

Autor:

Sport

02.06.2023

22:40 >> 22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puleni Vićenca Italijana poslali Vest Hemu jasnu poruku.

FIORENTINA NA FANTASTIČAN NAČIN NAJAVILA FINALE LK: "Viola" slavila na Mapei stadionu, Terzić asistent (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Fiorentine savladali su Sasuolo kao gosti u prvom meču 38. kola Serije A - 3:1 (0:0). Popularna "viola" trijumfom je najavila utakmicu sezone, finale Lige konferecija protiv Vest Hema koje je na programu u sredu (21.00).

 

 

Posle veoma dosadnog prvog poluvremena, Fiorentina se u nastavku raspucala i golovima Artura Kabrala, Rikarda Saponare,  na asistenciju Alekse Terzića, i Nikolasa Gonzalesa, došla do trijumfa kojim je okončala sezonu u Kalču.

Jedini gol na meču za Sasuolo postigao je Domeniko Berardi sa bele tačke, kada je uspeo samo na kratko da poravna rezultat na 1:1.

Berardi je novim pogotkom oborio klupski rekord, postavši, uz Drisa Mertensa, jedan od retkih igrača koji je postigao 113 golova braneći boje samo jednog kluba. Belgijanac je, podsetimo, do tog dostignuća stigao igrajući za Napoli.

Fiorentina je sezonu završila na osmom mestu sa 56 bodova, Sasuolo je 13. sa 45, a "neroverde" mogu da prestignu samo Empoli i Salernitana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading