NADAL ZAVRŠAVA KARIJERU?! Rafa OPERISAN! Ova SLIKA sve govori! (FOTO)

Autor:

Sport

02.06.2023

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser je propustio takmičenje na Rolan Garosu.

NADAL ZAVRŠAVA KARIJERU?! Rafa OPERISAN! Ova SLIKA sve govori! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Najteži period u karijeri prolazi Rafael Nadal. "Kralj šljake" je propustio zbog povrede učešće na Rolan Garosu, gde je prošle sezone osvojio titulu protiv Norvežanina Kaspera Ruda.

Rekorder po broju titula u Bulonjskoj šumi nije odigrao nijedan turnir od Australijan opena, a najnovija dešavanja svedoče da je sve bliži zaršetku blistave karijere.

Rafa je, naime, morao "pod nož", operisan je u Barseloni gde mu je odrađen još jedan hirurški zahvat.

Ovoga puta Nadal operisao "veliki slabinski mišić", koji se nalazi u bočnom slabinskom području između kičmenog stuba i ruba male karlice.

Uspešno je prošla operacija, ali se rezultati tek očekuju ujutru, a sve je to objavio putem društvenih mreža Stjuart Frejzer, novinar "Tenis korespodenta".

 

 

Zanimljivo da će "Bik sa Majorke" rezultate saznati na dan svog 37. rođendana, koji slavi u subotu.

Podsetimo da Novak Đoković u Parizu juri rekordnu 23. grend slem titulu, kojom bi definitivno prestigao Nadala, pošto Španac ima 22 trofeja sa najveća četiri ATP turnira (Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon, US open).

Nole je u šesnaestini finala eliminisao Alehandra Davidoviča Fokinu sa 3:0, a sledeći protivnik za plasman u četvrtfinale biće mu Peruanac Huan Pablo Variljas ili Poljak Hubert Hurkač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Blanka

02.06.2023 22:38

Dace BOG !