NOVI UDARAC ZA PARTIZAN! Još jedan fudbaler ODLAZI iz Humske?! Crno-beli dobili OZBILJNU ponudu!

Autor:

Sport

30.05.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten crno-belih Slobodan Urošević mogao bi tokom leta da promeni sredinu.

NOVI UDARAC ZA PARTIZAN! Još jedan fudbaler ODLAZI iz Humske?! Crno-beli dobili OZBILJNU ponudu!

Foto: Starsport

Levi bek Partizana nedavno je dobio ponudu sa Kipra, da pređe u redove novog šampiona ove države Arisa iz Limasola!

Kiprani su, kako prenosi "Telegraf", preko posrednika već stupili u kontakt sa iskusnim defanzivcem, pa je ostalo da sklope kockice i sa klubom iz Humske, obzirom da Uroševića ugovor veže sa crno-belima na još godinu dana.

Zvanična saradnja još nije dogovorena, međutim, kapiten "parnog valjka" je veoma zainteresovan da opstane član Arisa, koji je u poslednjem kolu kiparskog prvenstva uspeo da osvoji prvo mesto i izbori se za učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Treba reći da je Slobodan Urošević već pet godina član crno-belih, pa je mišljenja da je vreme da se oproma u inostranstvu i sreću potraži u nekom evropskom klubu.

Republika

Foto: Starsport

kapiten Partizana Slobodan Urošević

Budući da ga ugovor obavezuje na još godinu dana, Aris će morati da zavuče ruku u džep i plati Partizanu obeštećenje u iznosu od 150.000 i 200.000 evra, pa se klubu iz Humske pruža šansa da zaradi na Uroševiću, jer već u zimskom prelaznom roku defanzivac može da pređe u bilo koju sredinu.

Kada je u pitanju Aris iz Limasola, kiparski tim raspolaže sa zavidnim finansijskim sredstvima, nije bogat poput evropskih giganata, ali je veoma stabilan, predvođen upravom koju čine Belorusi i legijom stranaca u igračkom kadru.

Aris je prvi put u istoriji osvojio titulu šampiona Kipra, pobedom nad APOEL-om kojeg sa klupe predvodi bivši trener Zvezde Vladan Milojević.

Podsetimo, crno-bele je već napustio Ljubomir Fejsa, nekadašnji reprezentativac Srbije se rastao sa Partizanom odmah po završetku Mozzart Bet Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
RAZMISLI I SPASI NAS

30.05.2023 15:40

UROSEVICU ako ne povedes I VAZURU BICES nas IZDAJNIK.