EGZODUS U PARTIZANU: Proslavljeni fudbaler se oglasio nakon napuštanja crno-belog jata! (FOTO)

Autor:

Sport

29.05.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počela je potraga za novim klubom.

EGZODUS U PARTIZANU: Proslavljeni fudbaler se oglasio nakon napuštanja crno-belog jata! (FOTO)

Foto: Starsport

Jednu od najlošijih takmičarskih godina Partizana, navijači crno-belih želeće što pre da zaborave. Ispred njih su se plasirali Crvena zvezda, TSC i Čukarički, a ostali su i bez trofeja u Kupu Srbije. 

Jedan od najiskusnijih fudbalera u redovima Partizana Ljubomir Fejsa odlučio je da napusti klub. Nekdašnji član Benfike se tim povodom oglasio na svom Instagram profilu.

 

 

- Vreme je da se kaže zbogom! Mnogo sreće i uspeha Partizanu u narednom periodu - napisao je Ljubomir Fejsa (34) na društvenim mrežama.

Nekadašnji reprezentativac Srbije stigao je u Partizan u zimu 2022. na nagovor tadašnjeg trenera Aleksandra Stanojevića. Međutim, više vremena proveo je kod lekara i na terapijama, umesto na terenu. Odigrao je svega 18 mečeva za crno-bele.

Bio je to drugi i prilično neuspešan mandat za Ljubu Fejsu u Humskoj. Onaj prvi, pamtiće daleko bolje, jer je od 2008. do 2011. osvojio tri titule i dva Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading