ORGANIZATORI ODREDILI SATNICU: Evo kada Srbi izlaze na teren u utorak!

Autor: Tanjug

Sport

29.05.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miomir Kecmanović i Olga Danilović saznali termine svojih mečeva.

ORGANIZATORI ODREDILI SATNICU: Evo kada Srbi izlaze na teren u utorak!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Miomir Kecmanović igraće u utorak od 11 sati na terenu broj osam protiv Italijana Andree Vavasorija u prvom kolu Rolan Garosa, saopštili su organizatori.

Kecmanović je 37. teniser sveta, dok je Vavasori 148. na ATP listi. Srpski i italijanski teniser nisu odigrali nijedan međusobni duel u karijeri.

Republika

Foto: Starsport

Miomir Kecmanović

Pobednik ovog meča igraće u drugom kolu sa boljim iz duela između Argentinca Đenara Alberta Olivierija i Francuza Đovanija Mpeči Perikara.

Najbolja srpska teniserka Olga Danilović će se u ponedeljak oko 13 časova sastati sa Ukrajinkom Katerinom Baindl u prvom kolu Rolan Garosa. Ovaj duel je planiran kao drugi meč dana na terenu broj 10. Ukrajinka je 83. teniserka sveta, dok je Olga Danilović 105. na WTA listi.

Republika

Foto: Starsport

Olga Danilović

Pobednica meča između Danilovićeve i Baindl sastaće se u drugom kolu sa boljom iz duela između Rumunke Sorane Kirstee i Italijanke Jasmin Paolini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading