DILEME NEMA: Novak Đoković već u DRUGOM KOLU Rolan Garosa

Autor:

Sport

29.05.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mišljenju stručnjaka - sve je jasno!

DILEME NEMA: Novak Đoković već u DRUGOM KOLU Rolan Garosa

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković svoj meč prvog kola Rolan Garosa protiv Amerikanca srpskog porekla Aleksandra Kovačevića odigraće u ponedeljak, 29. maja, a ovaj susret biće drugi na terenu "Filip Šatrije" i neće početi pre 13.30.

Đoković i Kovačević će na teren posle susreta dama u kom se sastaju Karolina Pliškova i Sloun Stivens, a taj meč na programu je u 11.45.

Po mišljenju stručnjaka i bukmejkera, kladionice nemaju dilemu - Novak je već u drugom kolu Rolan Garosa.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković

 

Naime, kvota na pobedu Đokovića protiv Kovačevića je 1.01 i to znači da ćete na 100 uplaćenih dinara zaraditi 101 ako Nole slavi.

Sa druge strane, kvota na pobedu Kovačevića je čak 17, tako da ako uplatite 100 dinara na Amerikanca srpskog porekla, a on napravi čudo i savlada Đokovića, možete zaraditi čak 1.700 dinara!

Dakle, sve je jasno - Novak je veliki favorit i mnogi ga već vide u drugom kolu, a ako opravda svoju ulogu Đoković će u narednoj rundi Rolan Garosa igrati protiv Mađara Martona Fučoviča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading