NAŠA VODITELJKA GODINAMA NIJE VIĐALA OCA: Dragana Kosjerina od detinjstva vuče TRAUME, njena životna priča će vas naježiti!

Autor: P. R.

Zabava

29.05.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od malena doživela turbulencije u životu!

NAŠA VODITELJKA GODINAMA NIJE VIĐALA OCA: Dragana Kosjerina od detinjstva vuče TRAUME, njena životna priča će vas naježiti!

Foto: ATA Images/Milan Maričić

Dragana Kosjerina važi za jednu od naših najlepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom.

Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako detinjstvo.

- Pred kamerama sam, još od detinjstva, bila veoma opuštena. Prvo iskustvo na velikom setu imala sam u Istanbulu, kada sam kao model snimala reklamu za šampon. Fenomenalna američka produkcija došla je s brdom opreme, a ja sam bila tretirana kao filmska zvezda. Imala sam dublerku na kojoj su nameštali svetlo, ja bih samo došla da snimim scenu. Prvi put poželela sam da budem neko s televizije. Kad sam to postala, shvatila sam da ovde nema glamura već napornog rada, ali sam baš srećna - rekla je Dragana jednom prilikom.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dragana Kosjerina voditeljka

Ona se tada prisetila i rata i ispričala da je sa izbegla iz rodnog Sarajeva i da taj period života pamti kao veoma traumatičan.

- Prvo na izbeglištvo. Drugo, oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica konačno ponovo sastala, kad smo videli da smo svi tu živi i zdravi, trebalo je kreirati novi život. Potom se cela priča završila razvodom roditelja, što je opet trauma. Ne želim da ovo zvuči patetično, ali tokom celog mog detinjstva smenjivale su se ozbiljne turbulencije. Zbog toga sam veoma brzo odrasla. Negde sam pročitala da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova. To je istina. Ne prođe dan da se s mojima ne čujem telefonom, a u međuvremenu razmenimo ko zna koliko poruka - ispričala je Dragana svojevremeno.

Republika

Foto: www.youtube.com/RTS printscreen

Dragana Kosjerina voditeljka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading