OVO JE VERENIK MARIJE KILIBARDE: Voditeljka objavila prve slike sa sinom naše GLUMICE, zaljubljena do ušiju! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

29.05.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kilibarda uživa u ljubavi sa Banetom Vučelićem.

OVO JE VERENIK MARIJE KILIBARDE: Voditeljka objavila prve slike sa sinom naše GLUMICE, zaljubljena do ušiju! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Marija Kilibarda

Voditeljka Marija Kilibarda skoro tri godine je u skladnoj vezi sa Banetom Vučelićem, sinom naše glumice Ljiljane Dragutinović. Par je na početku krio vezu, a Marija sve do sad fotografije sa svojim izabranikom nije delila na društvenim mrežama.

Naime, Kilibarda je sada rešila da sa svojim pratiocima na Instagramu pokaže koliko je zaljubljena u Baneta i kako uživaju. Njih dvoje su sa prijateljima otputovali u Belgiju, odakle se ona oglasila zajedničkim fotografijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Na jednoj od slika vidi se kako je Marija uhvatila Baneta za lice, dok oboje ne skidaju osmehe sa lica, a društvo su im pravili prijatelji.

Inače, na TikToku pojavio se i snimak njih dvoje kako šetaju na romantičnom putovanju, dok se drže za ruke, što pokazuje koliko su zaljubljeni kao prvog dana.

@naslovnestrane365 Marija Kilibarda sa svojim izabranikom Banetom Vučelićem na putovanju u Belgiji 😍 #marijakilibarda #banevucelic #belgium #voditeljka #journalist #naslovna #naslovnestrane #video #fyp #viral ♬ Heaven - Bryan Adams

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vlade

30.05.2023 21:58

A da jedva se uvallih.