NAŠA POZNATA VODITELJKA NAKON POROĐAJA U AGONIJI ZBOG DETETA: Videla sam sina samo na slici!

Autor: P. R.

Zabava

24.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije smela ni da ga dodirne!

NAŠA POZNATA VODITELJKA NAKON POROĐAJA U AGONIJI ZBOG DETETA: Videla sam sina samo na slici!

Foto: youtube.com/Blic

Voditeljka Anđela Đurašković nakon porođaja je prošla kroz veoma težak period. Sina Mihajla rodila je dva meseca pre vremena, zbog čega je morao da leži u inkubatoru, a komplikacije su nastavile da se nižu.

- Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo - pričala je Anđela jednom prilikom i nastavila:

- Prebačen je u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija! Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo - otkrila je voditeljka.

Republika

Foto: instagram.com

Anđela Đurašković voditeljka

Anđela je istakla da se na kraju ipak sve dobro završilo i da su i mama i sin danas zdravi i srećni.

- Imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete - srećno i zadovoljno je ispričala Anđela.

Voditeljka se, inače, zaljubila sa samo 22 godine u partnera sa kojim je dobila sina.

 

 

- Nisam birala da sa 22 godine uđem u ozbiljnu vezu, ali sam vrlo brzo znala da sa njim želim da budem dugo - rekla je jednom prilikom za Hello o izabraniku Luki, za koga se udala 2022. godine i dodala:

- Luka i ja upoznali smo se preko zajedničke drugarice Kristine, koja nam je buduća kuma. Spontano smo počeli da se viđamo svakog dana. S obzirom na to da se neprekidno šali, na prvi pogled odaje utisak neozbiljne osobe i baš zbog te "neozbiljnosti" nisam mogla da nas zamislim ovde gde smo danas. Pustila sam da se stvari same razvijaju, pa šta bude. Zajedno smo odrastali i gradili svoje ličnosti, međusobno se dopunjavali, a ja sam u jednom trenutku shvatila da ne mogu da zamislim svakodnevicu bez njega. Danas znam da nisam mogla bolje da prođem, moj neozbiljni dečko pokazao se kao čovek koji na pravi način brine i čuva svoju porodicu - istakla je ona tada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading