MREŽAMA KRUŽI SNIMAK DOKTORA SILEDŽIJE NA SLOBODI: Evo šta je ISTINA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

24.05.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I više nego očigledno je da je snimak namešten!

MREŽAMA KRUŽI SNIMAK DOKTORA SILEDŽIJE NA SLOBODI: Evo šta je ISTINA! (VIDEO)

Foto: Facebook/Printscreen

Milan Brakus

Poznati beogradski ginekolog, doktor Milan Brakus vozilom marke Mercedes napao je policajca. Vozilom je krenuo na službeno lice, te je mu je određeno zadržavanje.

Na društvenoj mreži Tviter, osvanuo je lažni snimak na kom navodno doktor Brakus ulazi u beli Mercedes u belom mantilu, iako se zna da on nije na slobodi.

 

 

I više nego očigledno je da je snimak namešten.

Kako navodi naš izvor u MUP, doktor je u pritvoru i ovaj snimak nije istinit.

Podsetimo, povodom događaja na raskrsnici ulice Milentija Popovića i ulice Bulevar Zorana Đinđića, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana 19.05.2023.godine osumnjičenom M.B.(1972.) zbog izvršenja krivičnog dela Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, koji je tom prilikom iskoristio svoje zakonsko pravo i nije iznosio odbranu, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, te okolnost da je za krivično delo sa elementima nasilja propisana je kazna zatvora preko pet godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela je doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, što je rešenjem suda i određeno.

U daljem toku postupka tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading