SAŠKA VESELINOV SE PREPOLOVILA NAKON POROĐAJA: Rodila Đokoviću sina i odmah istopila kilograme, svako jutro pije ČAROBNI NAPITAK! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

24.05.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je njena tajna dobrog izgleda samo nakon dva meseca od porođaja!

SAŠKA VESELINOV SE PREPOLOVILA NAKON POROĐAJA: Rodila Đokoviću sina i odmah istopila kilograme, svako jutro pije ČAROBNI NAPITAK! (FOTO)

Foto: Instagram/saskaveselinov

Saška Veselinov

Snaja porodice Đoković, voditeljka i influenserka Saška Veselinov, pre dva meseca na svet je donela njeno i Đorđevo prvo dete, a u rekordnom roku je uspela liniju da dovede do savršenstva.

Naime, Saška je uspela da smrša čak 21 kilogram, a kako kaže, izbacila je meso, mlečne proizvode i slatkiše, a svako jutro na prazan stomak popije čašu ceđenog celera. Iz teretane ne izbija, a suprug joj često pravi društvo na treningu. Na svom Instagramu se pohvalila vitkom linijom, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

- Svako jutro na prazan stomak popijem čašu sveže ceđenog celera ili toplu limunadu. Kad stignem, treniram dva puta dnevno. Ujutru idem u teretanu, a predveče kombinujem trening i brzi hod. Uspela sam da skinem 21 kilogram - kaže Saška.

Saška ističe da ona i nejn suprug Đorđe ne jedu meso, jer su uvideli da im ne prija, te su se nakon gurmanskih obroka osećali umorno.

Već godinu dana se Đole i ja hranimo vegetarijanski. Ranije smo za nekoliko obroka dnevno imali meso na tanjiru, ali se nismo osećali dobro u svojoj koži. Stalno smo bili bez energije i naduti, pa sam predložila da uradimo detoks. Izbacili smo meso i mlečne proizvode, ali i slatkiše. Dogovor je bio da to traje mesec dana.

- Međutim, kad smo videli rezultate, nismo želeli da se vraćamo na staro. I dalje jedemo burgere, koje inače obožavamo, ali sada niko ne ispašta jer su vegetarijanski. Mi ljudi smo sebični, po mnogim stvarima to zaključujem, ali sada pričam o stravičnom detalju, a to je da životinje moraju da stradaju kako bismo mi uživali u obroku - istakla je ona.

Republika

Foto: instagram.com/saskaveselinov

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

- Dugo sam istraživala koje namirnice mi najviše prijaju. Uradila sam test koji pokazuje na koje sam namirnice intolerantna. Sada doručkujem jaja i salatu, a ako mi se jede nešto slatko, biram ovsene pahuljice sa bobičastim voćem. Ručak mi je uglavnom vege burger od mešavine krompira, graška, kukuruza, čija semena i veganskog sira bez glutena i laktoze, a za večeru volim ribu - ispričala je Saška, prenosi Informer.

Jelovnik Saške Veselinov

Doručak: Ovsene pahuljice sa voćem

Ručak: vege burger i salata

Večera: riba i salata

Trik savet: Između obroka pravite razmak tri-četiri sata i pijte dosta vode

Republika

Foto: Instagram/saskaveselinov

Saška Veselinov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading