ĐOKOVIĆEVA SNAJKA TRAŽI PRAVDU! Saška udarila na ljude koji pravdaju maloletnog ubicu, zahteva KAZNU i za njegove roditelje! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.05.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Đorđa Đokovića se oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram i objasnila koliko je besna!

ĐOKOVIĆEVA SNAJKA TRAŽI PRAVDU! Saška udarila na ljude koji pravdaju maloletnog ubicu, zahteva KAZNU i za njegove roditelje! (FOTO)

Foto: M.M./ATAImages

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

Saška Veselinov, snajka Novaka Đokovića i supruga njegovog brata Đorđa, kivna je zbog toga što maloletnik koji je počinio jezivi masakr u OŠ Vladislav Ribnikar može da prođe nekažnjeno, zbog čega se obratila putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Saška i Đorđe

- Svaki put kad pročitam neki tekst u kom se opravdava ubica i smišljaju razlozi tbog čega je on to učinio, deo mene pregori u trenutku. Svi koji to čine u ovim tragičnim trenucima neka se stave u ulogu neutešnih roditelja, koji su ispratili deteu u školu i nikada im se vratiti neće. Ko će da odgovara za ovaj zločin? Pričate o promenama u društvu, pa baš sada treba da se na ovom primeru preduzmu najstrožije mere kako nikome više ne bi palo ni na pamet da ovako nešto čak pomisli i da učini. Otac će, pazi sad, možda dobiti 2-3 godine zatvora. Otac je ovim doživeo takav poraz, da više nije ni za život. Ubica neće krivično odgovarati jer puni 14 godina za 3 meseca? Znači mali je još da ide u zatvor, a nije mali da pravi mesec dana strategiju na koji način da ubije svoje vršnjake?! Mama mu neće završiti iza rešetaka?! Ako ova situacija zaista prođe nekažnjeno, pod tim podrazumevam doživotne zatvorske kazne, onda ste zaista poslali poruku svim potencijalnim ubicama da nastave sa svojim monstruoznim planovima - poručila je Saška.

Republika

Foto: instagram.com

Objava Saške Veselinov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading