PROSLAVU 50 GODINA LJUBAVI OTKAZAO ZBOG JEZIVOG MASAKRA! Radoša Bajića teško pogodila TRAGEDIJA na Vračaru: Duboko saučešće roditeljima STRELJANE MLADOSTI!

Autor:

Zabava

04.05.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajić je podelio dirljivu fotografiju sa svojom suprugom, ali i poruku koju je posvetio ožalošćenim porodicama!

PROSLAVU 50 GODINA LJUBAVI OTKAZAO ZBOG JEZIVOG MASAKRA! Radoša Bajića teško pogodila TRAGEDIJA na Vračaru: Duboko saučešće roditeljima STRELJANE MLADOSTI!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Glumac Radoš Bajić i njegova supruga Milena su se upoznali pre tačno 50 godina. Bajić, koji ovaj dan voli da proslavi, odlučio je da se odrekne slavlja u znak poštovanja prema nastradalim žrtvama u jučerašnjem krvavom masakru u OŠ Vladislav Ribnikar.

 

 

- Danas je 4.maj. Dan posle zastrašujećeg događaja koji oduzima razum, koji je zavio u crno porodice nastradale dece - ali i celu Srbiju. Ovog 4. maja navršava se 50 godina otkako sam 1973. godine, jedne tople, normalnije i lepše majske večeri upoznao moju Milenu - i poklonio joj grančicu belog jorgovana. Decenije borbe, muke i izgaranja, uspona i padova, ali i pažnje, brige, naklonosti i ljubavi. Koja traje i danas. U senci jučerašnje strašne tragedije odričemo se slavlja. U okruženju naše najuže porodice. Milena i ja ćemo obeležiti naš dan, uz izraze dubokog saučešća roditeljima streljane mladosti. Sa verom u Boga, u razum i ljubav - napisao je Radoš.

Vlada Srbije donela je odluku o trodnevnoj žalosti, počevši od ovog petka, pa sve do nedelje.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Paljenje sveća na Cvetnom trgu za nastradale

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading