PONOVO SE OGLASIO JABUSELE: Francuz nastavlja sa PROVOKACIJAMA! (FOTO)

Autor:

Sport

04.05.2023

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve to čini iz svog doma u Madridu.

PONOVO SE OGLASIO JABUSELE: Francuz nastavlja sa PROVOKACIJAMA! (FOTO)

Foto: Starsport

Geršon Jabusele

Košarkaši Partizana i Real Madrida igraju večeras od 20:30 četvrti meč četvrtfinalne serije Evrolige, a taj duel će moći da pratite u live blogu na našem portalu.

Na večerašnjoj utakmici nećemo videti Kevina Pantera, kapitena Partizana, koji odrađuje poslednji meč suspenzije, dok sa druge strane neće igrati Geršon Jabusele, koji je dobio pet utakmica kazne, zbog nasrtaja na Dantea Egzuma tokom druge utakmice ove plej-of serije.

Francuski košarkaš je ostao u Madridu, i iz svog doma će pratiti ovaj duel, a pred njega se oglasio objavom na Instagramu, kojom je poslao poruku podrške svojim saigračima u Beogradu.

Naime, krilni centar je postavio video poruku na svoj profil, u kojoj se nalaze i kadrovi koreografije grobara sa likom Željka Obradovića uz emotikon mišića.

Foto: Instagram/printscreen/guerschon__

Objava Geršona Jabuselea

Takođe, uskoro je podelio i novu objavu i to ACB lige, gde je podelio informaciju da je Valter Tavares najbolji defanzivac lige.

Videćemo da li će Real uspeti da odnese i drugi brejk iz Beograda i na taj način produži ovu seriju.

Podsetimo, večeras će prvo poluvreme u Areni proteći bez navijanja grobara, koji su se na taj potez odlučili kako bi odali počast žrtava stravičnog napada u beogradskoj školi Vladislav Ribnikar. Ipak, u nastavku će navijanja biti, pa će navijači pokušati da pesmom poguraju svoj tim među četiri najbolje ekipe Evrope.

U slučaju pobede, Partizan će 19. maja, u Kaunasu, odmeriti snage sa Barselonom u polufinalu Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading