MURINJO UŠAO RAT SA SUDIJAMA: Nisam GLUP, samo sam se štitio!

Autor:

Sport

04.05.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Posebni" nosio mikrofon u meču Serije A.

MURINJO UŠAO RAT SA SUDIJAMA: Nisam GLUP, samo sam se štitio!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Trener Rome Žoze Murinjo sve je iznenadio na utakmici protiv Monce kada je primećeno da nosi skriveni mikrofon. On sam objasnio je da je to uradio kako bi se zaštitio.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Roma je igrala samo 1:1 u gostima protiv Monce, za koju mnogi govore da je "sestrinski" klub direktnog konkurenta "vučice" za mesto koje vodi u Ligu šampiona - Milana. 

- Nisam glup, otišao sam na utakmicu sa mikrofonom i snimio sve od momenta kada sam napustio svlačionicu dok se nisam vratio u nju. Moram da zaštitim sebe - rekao je Murinjo.

Naravno, kao logičan sled izlaganja, na red je došao i sudija Danijele Kifi, kojeg je kritikovao neposredno posle utakmice.

- Govorio mi je da nikada neću pobediti sa Danijeleom Orsatom, ali radije biram njega jer on drži kontrolu. Nema potrebu da besno reaguje. Kifi nema mnogo sudijskog. Ima talenat da se razbesni i to je to. Ali to je protiv sudijske prirode, koja mora da bude potpuno suprotna.

Na kraju ipak ne krivi sudiju za rezultat.

- Sudija nije imao uticaj na rezultat, ali drugi žuti karton u 96. minutu jasno vam ukazuje na sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading