EVROLIGA ČEKALA ZAHTEV ZA ODLAGANJE MEČA, ALI... Partizan želeo da igra večeras protiv Reala!

Autor:

Sport

04.05.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli doneli radikalnu i neočekivanu odluku.

EVROLIGA ČEKALA ZAHTEV ZA ODLAGANJE MEČA, ALI... Partizan želeo da igra večeras protiv Reala!

Foto: Starsport

Prvi čovek Evrolige Dejan Bodiroga za "Eurohoops" je istakao zbog čega četvrta utakmica plej-of serije između Partizana i Real Madrida nije odložena.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Bodiroga

- Ova nacionalna tragedija donela je neverovatnu tugu srpskom narodu. Nažalost, trenutno je u Srbiji nacionalna žalost iznad svega ostalog. Međutim, Vlada Republike Srbije je donela odluku da može da se igra - rekao je Bodiroga, a zatim nastavio:

I Partizan je želeo da igra, a Evroliga nije mogla da donese drugačiju odluku, bez zahteva za odlaganje utakmice. Veoma sam tužan i želim da izrazim saučešće porodicama stradalih, sada je teško čak i razmišljati o košarci.

Partizan će dočekati madridski klub večeras sa početkom u 20:30. Pre utakmice biće održan minut ćutanja zbog jučerašnje tragedije u školi "Vladislav Ribnikar". Takođe neće biti navijanja u prvom poluvremenu, a sa razglasa neće biti puštana muzika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading