ODAJU POČAST ŽRTVAMA: Hiljade navijača Partizana pali sveće ispred "Štark arene" (VIDEO)

Autor:

Sport

04.05.2023

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su u sredu ujutru u oružanom napadu jednog učenika u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda. Šestoro učenika i jedna nastavnica su povređeni, a napadač je uhapšen.

ODAJU POČAST ŽRTVAMA: Hiljade navijača Partizana pali sveće ispred "Štark arene" (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Hiljade navijača Partizana odali su večeras ispred Štark arene cvećem i svećama počast stradalima u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar", gde je učenik ubio devet osoba.
I pre zvaničnog početka ceremonije, koji je bio zakazan za 18 časova, navijači su donosili cveće, palili sveće i ćutanjem u miru odali počast nastradima.

Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su u sredu ujutru u oružanom napadu jednog učenika u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda. Šestoro učenika i jedna nastavnica su povređeni, a napadač je uhapšen.

Navijači Partizana su odali počast nastradalima i kod spomenika košarci na Kalemegdanu. 

Zbog najveće tragedije koja je zadesila Srbiju u 21. veku košarkaši Partizana će četvrtu utakmicu plej-of serije protiv Reala odigrati u kompletno crnoj opremi i nosiće natpis "Vladislav Ribnikar".

Utakmica će početi minutom ćutanja, navijači će držati cveće, a neće biti muzike niti programa tokom pauza. 

Takođe, navijači Partizana će u tišini pratiti prvo poluvreme, tek u drugom će bodriti izabranike Željka Obradovića. Utakmica počinje u 20.30 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading