GROBARI U TRANSU: U Humsku stiže POZNATO lice - Partizan blizu novog trenera!

Autor:

Sport

04.05.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli bi mogli da na klupu vrate bivšeg stratega.

GROBARI U TRANSU: U Humsku stiže POZNATO lice - Partizan blizu novog trenera!

Foto: Republika

Stadion u Humskoj

Srpski stručnjak Slaviša Jokanović mogao bi da od naredne sezone preuzme ekipu Partizana, prenosi ruski portal "Sport 24".

Jokanović trenutno sedi na klupi Dinama iz Moskve, ali taj ugovor neće biti produžen, pošto se zbog loših rezultata klub i trener neće dogovoriti o novom ugovoru.

- Jokanovićev ugovor sa Dinamom neće biti produžen, jer trener nije ispunio postavljene zadatke. Slaviša planira da se vrati u Srbiju. Od opcija za nastavak trenerske karijere moguć je povratak u Partizan ili da preuzme neki od klubova šampionata u Kataru ili Saudijskoj Arabiji - piše pomenuti portal.

Foto: Tanjug/AP

Slaviša Jokanović, trener Dinama iz Moskve

Jokanović je u Moskvi od juna prošle godine, a tom prilikom je potpisao ugovor na godinu dana. Takođe, u ugovoru postoji opcija da se saradnja produži na još dve godine, ali po svemu sudeći neće biti ništa od toga, pa se otvara mogućnost da Jokanović ponovo sedne na klupu crno-belih.

Poznati stručnjak je u Partizanu radio od 2007. do 2009. godine, a u tom periodu je sa ovim klubom osvojio dve duple krune.

Podsetimo, nakon Partizana, Jokanović tri godine nije sedeo na klupi nijednog kluba. Nakon toga je vodio Muantong na Tajlandu, a bio je trener Levskog, Herkulesa, Votforda, Makabija, Fulama, Al Garafe i Šefild junajteda.

Najupečatljivi rezultat je postigao na klupi Fulama, sa kojim je 2018. godine izborio povratak u Premijer ligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Vranjevcan

04.05.2023 19:07

A da li su mu rekli da da to vise ne postoji? Mislim,FK Partizan. Sad se zove FK VV i nemaju stadion.

ARMIJA NAVIJACA

15.05.2023 00:28

JOKANE TI SI NAS CEKAMO TE