EKSKLUZIVNO! Kosta slikao oružje pre polaska u krvavi pohod! Pogledajte pištolj kojim je ubio DEVETORO i SEDMORO RANIO! (FOTO)

Autor:

Hronika

04.05.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović (14) juče je u O.Š. Vladislav Ribnikar na Vračaru ubio osam svojih drugara i člana obezbeđenja. Ranio je još šestoro dece i jednu nastavnicu.

EKSKLUZIVNO! Kosta slikao oružje pre polaska u krvavi pohod! Pogledajte pištolj kojim je ubio DEVETORO i SEDMORO RANIO! (FOTO)

Foto: printscreen/Republika

Kosta Kecmanović

Portal Republika došao je u posed fotografije oružja sa kojim je Kosta Kecmanović krenuo u krvavi pohod.

Tu fotografiju snimio je on sam, najverovatnije u svom stanu, pre nego što je uleteo u školu i počio dosad nezapamćeni zločin na ovim prostorima.

Na jezivoj forografiji vide su dva pištolja, municiju za njih, kao i četiri molotovljeva koktela koji su mu nađeni u rancu prilikom hapšenja.

Republika

Foto: Republika

Oružje sa kojim je Kosta Kecmanović krenuo u krvavi pir

 

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je juče izvršio krvavi pir u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove.

Naime, on je u 8.40 upao u svoju osnovnu školu kada je potegao pištolj na radnika obezbeđenja kojeg je usmrtio.

Nakon toga pucao je i ubio tri učenice u holu i zaputio se u kabinet istorije.

Nastavnica istorije je Kecmanoviću bila prva u kabinetu na nišanu i nju je ranio, a još petoro učenika ubio i šestoro povredio.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Specijalac

04.05.2023 19:28

Pištolj na slici koji liči na Luger/Parabelum je Ruger Standard ili Ruger Mk II/III. Sportski poluautomatski pištolj u kalibru .22 LR (5,6mm sa dugom čaurom sa obodnim paljenjem) koji se u proizvodnji nalazi od 1949 do danas. U okvir staje 9 ili 10 metaka. Zbog male početne brzine metka ima slab trzaj i lako se kontroliše jednom rukom. A zbog ovoga je jedno vreme proizvodjena verzija sa integralnim prigušivačem i nju su koristili (možda još uvek) američki mornarički komandosi SEAL. Proizvodile su ga i firme AMT i AWC. Više detalja na: https://en.wikipedia.org/wiki/Ruger_Standard#MK_II

dr

04.05.2023 21:34

@Specijalac - Ovo drugo mi liči na Zbrojevku neki noviji model..neka verzija cz 85.. svakako duga devetka

prcko

04.05.2023 21:43

kako ih je lepo i uredno poredao, dete je veoma organizovano i disciplinovano. parket ceka na brusenje pod hitno

Odgovori 13 14