POSTAO NEPRIJATELJ BROJ 1: Navijači Crvene zvezde strahovito VREĐAJU Novaka, jer Stefan voli Partizan! Drvlje i kamenje bacaju i po Jeleni!

Autor:

Sport

08.04.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne stvari dešavaju se trenutno na društvenim mrežama.

POSTAO NEPRIJATELJ BROJ 1: Navijači Crvene zvezde strahovito VREĐAJU Novaka, jer Stefan voli Partizan! Drvlje i kamenje bacaju i po Jeleni!

Foto: Starsport

Novak i Stefan Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno se nalazi u Monte Karlu gde se sprema za Masters turnir sledeće nedelje, a petak veče proveo je na košarkaškoj utakmici Monako - Partizan.

Novak je na pomenutoj utakmici u Kneževini bio kako bi usrećio svog sina, jer je od skoro poznato da Stefan Đoković navija za klub iz Humske.

Tako nešto se pretpostavlja od meča između Partizana i Olimpijakosa u Štark areni kada su Nole i Stefan bili na tribinama, a u petak je prvi reket sveta potvrdio da njegov naslednik gaji ljubav prema crno-belima.

- Moj sin Stefan je veliki navijač Partizana, došli smo da uživamo u dobroj atmosferi i nadamo se da će Partizan pobediti. Veliki sam ljubitelj košarke i gledam uvek utakmice Partizana i Zvezde, da li uživo ili preko TV-a - rekao je Đoković za Evroliga TV kanal.

Međutim, to je naišlo na osudu pojedinih navijača Crvene zvezde, koji na društvenim mrežama razapinju Novaka zbog "roditeljskog propusta".

Poznati humoristični nalog "Neguj mo srbski jezik" je istakao da je to najveći Novakov poraz u životu, na šta su se mnogi nakačili složivši se sa tim rečima.

Bilo je i onih koji smatraju da je za to kriva Noletova supruga Jelena Đoković, odnosno da je ona tako "vaspitala" Stefana.

Prosto je neverovatno da su pojedini korisnici Tvitera dali sebi za pravo vređaju jednog Novaka Đokovića, a sve zbog toga što njegovo dete ne navija za isti klub kao i otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Drkon

09.04.2023 13:34

Koliko su ljudi oboleli mentalno pa to je strašno . Za koga će moje dete da navija pa to je njegova stvar . Ja bih voleo za Partizan ali ako neće , pa šta .

Ike

10.04.2023 10:36

Prave Srbe ne zanima ime kluba. Kada Srbi igraju sa nekim drugim za Srbe se navija. Druga stvar je sto u klubovima ima sve manje Srba.