ŠOK U ARENI: Đoković na meču Partizana i Olimpijakosa - za koga Novak zapravo navija?

Autor:

Sport

24.03.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta posmatra meč u Beogradu.

ŠOK U ARENI: Đoković na meču Partizana i Olimpijakosa - za koga Novak zapravo navija?

Foto: Starsport

Novak Đoković na utakmici Partizan - Olimpijakos

Košarkaši Partizana igraju u ovim trenucima meč 30. kola Evrolige protiv ekipe Olimpijakosa, a taj duel možete pratiti u live blogu na portalu Republika.rs.

Za duel sa grčkim timom se tražila karta više, a grobari su ponovo napravili sjajnu atmosferu na utakmici svog kluba, u meču koji može da se ispostavi kao ključan u borbi za Top 8.

Foto: Starsport

Novak Đoković u Areni na meču Partizan-Olimpijakos

Ono što svakako upada u oči jeste to da je u Areni, na utakmici crno-belih, prisutan i Novak Đoković, deklarisani navijač Crvene zvezde, pa se postavlja pitanje za koga to srpski teniser navija na ovoj utakmici.

Ipak, poznato je da je Novak veliki ljubitelj košarke, pa zato nije čudo da je odlučio da vreme u Beogradu iskoristi da vidi duel trenutno najbolje ekipe u Evropi, koja gostuje Partizanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
SVI POSTALI NOVINARI

24.03.2023 23:29

KAKVO NISKO PITANJE. ZA KOGA JE NAVIJAO. PA PARTIZAN GA OPISMENI TENISOM DA BUDE ONO STO JE SAD. ON VOLI PARTIZAN. STRASNO STA SE SERVIRA. KO STVARA MRZNJU.