KATASTROFA ZA PARTIZAN: Povredio se plejmejker - PROPUŠTA naredni meč u Evroligi!

Autor:

Sport

16.03.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako nije dobro po crno-bele.

KATASTROFA ZA PARTIZAN: Povredio se plejmejker - PROPUŠTA naredni meč u Evroligi!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaš Olimpijakosa Kostas Slukas neće biti u timu za meč 29. kola Evrolige, koji će njegov tim odigrati protiv Žalgirisa u Kaunasu.

Slukas se povredio na prethodnom duelu u elitnom takmičenju u Evropi, kada je Oli bio bolji od Bajerna, pa će sada morati da neko vreme pauzira i neće moći da pomogne grčkom timu u borbi za što bolju poziciju pred plej-of Evrolige.

- Trenutno ne znamo da li će naš protivnik imati izostanke ili ne. Mi ćemo biti bez Slukasa. Međutim, oslanjaćemo se na timsku igru protiv Žalgirisa kao i uvek - rekao je trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas pred duel sa vrlo nezgodnom litvanskom ekipom, koja je i dalje u borbi za plasman u Top 8 fazu Evrolige.

Žalgiris trenutno ima skor od 15 pobeda i 13 poraza, baš kao i beogradski Partizan, pa je jasno da crno-belima odgovara svaki poraz tima iz Kaunasa. Izostankom Slukasa, Litvanicma znatno rastu šanse za pobedu protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi ove sezone.

Foto: Starsport

Kostas Slukas i Željko Obradović

Kostas Slukas je jedan od najkorisnijih igrača Evrolige ove sezone, pošto u proseku ima 11 poena i šest i po asistencija, po čemu je u samom vrhu elitnog takmičenja. Ipak, i pored njegovog odsustva, Barcokas će na raspoloaganju imati Tomasa Volkapa, Ajzeu Kenana, Mihaela Luncisa i Janulisa Larencakisa, koji će pokušati da nadomeste neigranje legendarnog grčkog košarkaša. 

Podsetimo, danas je na programu čak sedam mečeva u okviru Evrolige, a na teren će i košarkaši Partizana, koji igraju u Istanbulu protiv Efesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading