PRE NEGO ŠTO ME RASTRGAO SKORO DO SMRTI POGLEDAO ME U OČI: Muškarac u ispovesti ispričao svoju HOROR PRIČU, evo kako se izvukao

Autor: N.J.

Lifestyle

16.03.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarca je napao morski pas i on je u svojoj ispovesti otkrio šta se dogodilo i kako se osećao.

PRE NEGO ŠTO ME RASTRGAO SKORO DO SMRTI POGLEDAO ME U OČI:  Muškarac u ispovesti ispričao svoju HOROR PRIČU, evo kako se izvukao

Foto: Unsplash/ Austin Neill

Bret Konele rekao je da se njegova "najgora noćna mora" obistinila kada je bio oči u oči sa morskim psom. Sve se dešavalo 100 metara od plaže Bambo u Austrailiji. Napad se nedavno dogodio i on je bio prisiljen da se bori protiv životinje.

Sada, ima posledice po telu od napada. U momentu kada se borio sa životinjom, kao da ništa nije čuo oko sebe. Govoreći u emisiji "Napad na život" rekao je:

- Pogled u očima morskog psa, u ovom trenutku jedna je od najstrašnijih stvari koje možete pogledati jer to nije nešto o čemu možete da razmišljate. To je spoznaja da se moja najgora noćna mora ostvaruje upravo ispred mene i da ne mogu ništa učiniti po tom pitanju. Najživopisnije čega se mogu setiti je dodir i osećaj kože morskog psa dok ga pokušavam odgurnuti ili držati na udaljenosti. Bilo je nekako jako grubo i čudno je da se toga sećam. Druga stvar koja mi je ostala upečatljiva je nedostatak zvuka. Bilo je kao da je neko potpuno isključio zvuk, u pozadini se nije čula čak ni zvonjava, bila je samo mrtva tišina - priseća se muškarac.

Foto: commons.wikimedia.org/Pterantula (Terry Goss)

Ajkula

Morski pas mu je otkinuo deo butine, on je pokušao da ga odgurne pre nego što mu je prijatelj koji je surfovao sa njim pomogao da dođe do obale.

Prijatelj se prisetio krika koji je ispustio, a Bretova devojka pružila mu je prvu pomoć. Ona je medicinska sestra pa je iskoristila uže sa daske za surfovanje kako bi zaustavila protok krvi i obmotala ranu.

Lekari su mislili da neće više nikada hodati, ali su hirurzi spasli nogu od amputacije, piše "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading