PROBUDILA SE U LOKVI KRVI, SVUDA PO TELU MODRICE: Devojka zbog zadnjice iz snova na korak do SMRTI "Kuk mi je postao vruć, nisam mogla da hodam" (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

06.03.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otišla je na brazilsko podizanje zadnjice i skoro umrla.

PROBUDILA SE U LOKVI KRVI, SVUDA PO TELU MODRICE: Devojka zbog zadnjice iz snova na korak do SMRTI "Kuk mi je postao vruć, nisam mogla da hodam" (FOTO)

Foto: Instagram/ sophieedx_

Sofi Duji rešila je da ode na brazilsko podizanje zadnjice u Tursku i to je umalo koštalo života. Ona je objasnila kako je prošlo njeno "putovanje" na kom je između ostalog dobila sepsu i jedva preživela. Na početku je istakla da morate birati ono što je bezbedno za vas, ali i da budete svesni rizika.

Podelila je video nakon operacije, u kojoj se salo uklanja s drugih delova tela i ubrizgava direktno u mišiće same zadnjice, dajući im veći, zaobljen oblik. Kada se probudila nakon zahvata činilo joj se kao da je doživela traumu. Bila je spremna da krene kući, ali je osećala da nešto nije kako treba.

Foto: Instagram/ sophieedx_

Sofi se slika u kombinezonu

- Kuk mi je nekako postao vruć - priča ona i deli snimak gde joj je noga poprimila tamnu boju.

Nakon toga shvatili su da je dobila sepsu. Morala je opet na operaciju, a posle iste osećala se mnogo bolje. Tek posle dve nedelje hodala je i tada je normalno napustila bolnicu, piše "Dejli mejl".

@sophiadeweyx I get asked often about what happened after my bbl. Choose safe and be aware of the risks ❤️ #fyp #foryourpage #bbl #cosmeticsurgery ♬ original sound - Sophie Dewey

- Nakon dve nedelje mogla sam ponovo da hodam. Osećam se kao kod kuće, srećna sam što sam živa i što stojim. Osoblje u bolnici bilo je odlično, mnogo sam im zahvalna - priča ona dok je pokazivala kako joj izgleda telo i dodaje:

- Baš sam bila blesava. Više to neću raditi.

Inače, ona je otkrila da je brazilsko podizanje zadnjice jedan od najopasnijih zahvata, a istakla je da nije važno koji hirurg vas operiše nego u koju državu idete i koliki su troškovi, a mi ne bismo mogli baš u potpunosti da budemo u saglasnosti sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading