DEVOJCI ZA ŠANKOM JE GOST REKAO DA URADI JEDNU STVAR AKO HOĆE DA DOBIJE BAKŠIŠ: Prvo je razmišljala, a onda...

Autor:

Lifestyle

05.03.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahtev je bio čudan, ali je uzela malo pića.

DEVOJCI ZA ŠANKOM JE GOST REKAO DA URADI JEDNU STVAR AKO HOĆE DA DOBIJE BAKŠIŠ: Prvo je razmišljala, a onda...

Foto: Unsplash

Pivo

TikTok postalo je mesto gde se ljudi doslovno "ispovedaju", pričaju kako ih je partner prevario, daju savete, objašnjavaju neprijatna iskustva i slično. Tako je jedna konobarica ispričala šta se njoj dogodilo. Jedan gost imao je pomalo čudan zahtev.

- Znam da zvuči čudno, ali doživela sam ovo nekoliko puta. Pitali su me: “Hej, hoćeš li možda da probaš moje piće?” Ili bi mi rekli: “Evo pet dolara ako prva probaš”. U početku sam mislila da žele da provere jesam li se možda mokrila u piće, a onda sam shvatila da samo žele moje usne na svojoj čaši - priča jedna devojka.

Ipak, ona se malo zamislila, a onda se setila da će za isto dobiti bakšiš, te je ispunila zahtev. U krajnjem slučaju piće je sama napravila te je ovde verovatno bilo reč o nekom fetišu. Nije čudno da je svaki fetiš pomalo bizaran, ali njoj je u glavi bio novac zato je pristala.

Foto: Pixabay

Konobar sprema piće

- Bakšiš je bakšiš - kaže ona.

Njena objava skupila je mnogo lajkova i komentara.

“Pokušao sam to u Starbaksu i nisu pristali”, “Mene je jedan tip jednom pitao da mu pljunem u hranu, ni danas ne znam je li mislio ozbiljno, a bio je sa devojkom”, “Znaš šta bi bilo smešno, da prespeš malo u drugu čašu i onda probaš piće, tako da tvoja usta ne dodiruju njihovu čašu”, bili su neki od komentara, piše "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading