POSLE OVOGA JE SVEKRVI ZABRANILA DA VIĐA DECU: Muž je podržao, neće vam biti dobro kada čujete šta je uradila!

Autor: N.J.

Lifestyle

03.03.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svekrvi je zabranila da viđa decu, a mnogi kažu da je donela pravu odluku.

POSLE OVOGA JE SVEKRVI ZABRANILA DA VIĐA DECU: Muž je podržao, neće vam biti dobro kada čujete šta je uradila!

Foto: shutterstock

Porodični odnosi katkad mogu biti izuzetno komplikovani. Jedna žena rešila je da podeli svoje muke koje ima sa mamom svog muža. Na Reditu je napisala:

- Udala sam se pre osam godina. Porodica mog muža je veoma staromodna, veruju da žena treba da ostane kod kuće s decom i da mu mora biti robinja. Ja idem na posao, a on brine o deci. Moj suprug je Latinoamerikanac, a ja sam belkinja. Ovo nikada pre nije bio problem ni za jedno od nas, ali za njegovu porodicu jeste. Njegova mama je uvek komentarisala kako veruje da sam prevarila njenog sina jer sva naša deca najviše liče na mene (ton kože, kosa, oči) - priča i objašnjava:

- Kada sam se poslednji put porodila i dobila četvrto dete, bilo je očigledno da će izgledati poput mog muža. Zbog kovida nismo do juče upoznali svoje porodice s našim sinom. Tu je bio problem. Prvo što je rekla "Moje prvo i pravo dete". To je izazvalo problem, ali moj muž joj je rekao da to ne govori više i prošlo je bez svađe. Međutim, nastavila je da komentariše pred našom decom kako je naš sin njen najdraži unuk - ističe.

Foto: Shutterstock

Svekrva razdvojila sina i snajku

Mama je dalje rekla da je svekrva ostatak dana bila gruba prema drugoj deci, a sin joj je sugerisao da mora prestati tako da se ophodi prema unucima.

- Ona je tada rekla "Ta bela deca nisu moji unuci i sumnjam da su tvoja, nebesa znaju da te tvoja žena verovatno vara dok je na poslu, nađi posao i nateraj je da ostane kod kuće" - priča besno i objašnjava da su joj rekli ako tako stvarno misli onda neće biti deo života te dece i otišli su kući.

Ona je nastavila da šalje poruke kako joj ne mogu uzeti unuka. Nakon što su ljudi pročitali ispovest sigurisali su da se drže odluke, kao i da samo Bog zna kakve komentare ima pred decom što znači da nikako nije pouzdana osoba, piše "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading