IZGLEDAM KAO SERIJSKI UBICA, DEČKO ME SE PLAŠI: Uradila botoks, a lice se IZDEFORMISALO "Usta krijem kada se smejem, a oči mi izgledaju strašno"

Autor: N.J.

Lifestyle

02.03.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više se ni ne smeje.

IZGLEDAM KAO SERIJSKI UBICA, DEČKO ME SE PLAŠI: Uradila botoks, a lice se IZDEFORMISALO  "Usta krijem kada se smejem, a oči mi izgledaju strašno"

Foto: Instagram/ chloewellness

Kloi se slika

Kloi Elies uradila je botoks kako bi popravila predeo oko očiju i usana. Inače odlazak kod lekara izgleda tako što vam belom olovkom nacrtaju šta će uraditi ili u ovom slučaju popraviti na licu. To su navodno oznake gde bi trebalo otopiti filer, isto u njenom slučaju. 

Kada je uradila predeo oko očiju, rezultati joj se nisu sviđali. Prvo je išla kod jedne doktorke, pa kod njene koleginice.

- Nisam sigurna je li to bila greška doktora ili jednostavno nisam bila dobar kandidat za tretman, ali filer je zapravo učinio da moje oči izgledaju još gore. Sve vreme izgledam umorno. Nakon otprilike četiri meseca ponovno sam se javila i zatražila da mi ga otopi, ali budući da se preselila, poslala me je umesto toga u kliniku svoje prijateljice, gde je pristala besplatno da otopi filer - počinje priču ona.

Već trećeg dana nakon ubrizgavanja, za sebe je istakla da izgleda kao serijski ubica.

Foto: Instagram/ chloewellness

Kloi u teretani

- Tog trećeg dana moj dečko je rekao da izgledam kao devojka iz "Osmeha" (horor film koji smo gledali samo nekoliko dana ranije). Otrčala sam do ogledala, nasmejala se, a zatim zaplakala. Uhvatila me je panika, počela sam da tražim koliko botoks traje, kada bledi, i bila sam uništena kada sam saznala kada će ova faza proći. To je za tek dve nedelje, a bledi posle četiri meseca. Pokrijem usta kada god da se smejem - objašnjava devojka iskreno i dodaje:

Foto: Instagram/ chloewellness

Kloi se slika

- Potpuno mi je izobličio lice - obrazi su mi bili spljošteni i stegnuti, a oči su mi se sada naborale kao nikada pre. Vratila sam se kod doktora nakon dve nedelja jer nisu u potpunosti otopili filer, pa sam potrošila brdo novca na to topljenje. Bila sam užasnuta svojim osmehom, a oni su rekli da mora vremenom izbledeti - nada se ona.

Devojka je pisala poruku prvoj doktorki kod koje je bila -  kako su je upropastili, naplatili topljenje filera i koliko joj se koža rastegla. Njena doktorka platila je račun kod prijateljice kod koje je poslala i ponudila se da plati dalje troškove, piše "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading