ODJURILA PO TURSKE ZUBE, PA SE VRATILA SA JOŠ GORIM: Ne može da zatvori usta do kraja, kada pokaže na šta liče svi se zgroze! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

13.02.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se kako bi upozorila ljude da ne stavljaju krunice u inostranstvu.

ODJURILA PO TURSKE ZUBE, PA SE VRATILA SA JOŠ GORIM: Ne može da zatvori usta do kraja, kada pokaže na šta liče svi se zgroze!  (FOTO)

Foto: TikTok/ littlemisscrazy89

Devojka koja je uradila turske zube

Ema je na TikTok profilu ispričala kako je izgledalo njeno putovanje do novih i lepših zuba, a malo je reći da nije oduševljena. Iako njeni zubi izgledaju lepo, to nije ni nalik onome šta se krije iza pozadine. Ona je samo jedna od onih koja je odjurila u Tursku po nove zube, a vratila se sa gorim nego što je otišla.

Prvo, bitno je da znate da je postupak izrade krunica uglavnom agresivan i invazivan za zube - jer zahteva da se gotovo 70 odsto vaših zuba isturpija.

No dok će mnogi ponosno pokazati svoj novi beli osmeh, ova žena upozorava ljude na realnost postupka.  Ona je u jednom videu pokazala svoje prirodne zube i odmah konstatovala da je donela pogrešnu odluku.

Od kada je uradila nove zube, ne može da zatvori usta, a ima strašne bolove u vilici.

- Imala sam stvarno, stvarno dobre zube, bili su zapravo u redu, samo mi se nisu sviđali oni donji jer su bili malo razmaknuti i nisu bili čisto beli pa sam to želela da sredim. Uvek sam mrzela svoje zube iako su bili lepi, samo sam želela holivudski osmeh. Savetujem, ako imate dobre zube da to ne radite - priča ona i dodaje:

- Očigledno od kada sam se vratila, ne mogu lepo da zagrizem i kada jedem jako je bolno. Sada i šuškam kada pričam. Iskustvo mi je užasno, od prvog do poslednjeg dana.

Ona se sada trudi da pronađe zubara koji bi joj popravio učinjeno, ali to je mnogo teško jer niko ne želi ni da pipne ovaj rad.

 

- Naši zubari mrze ove zube i uvek ti govore da to ne radiš i volela bih da sam ih poslušala. Ne mogu potpuno da zatvorim usta, toliko je loše. Kada žvaćem osećam ogromnu bol koji ide ka gore, užasno je. Samo kažem, ako ćete da ih radite, dobro razmislite o tome. Čim sam sela u fotelju, zažalila sam zbog svoje odluke. Verovatno ćete imati problema u budućnosti, a stomatolozi u UK to neće ni da pipnu - objasnila je.

Emin video očigledno je šokirao mnoge jer je brzo skupio veliki broj pregleda. Mnogi korisnici društvenih mreža bili su zahvalni Emi što se otvorila i bila iskrena o svojim zubima, piše “Sun“. Drugi su joj bili zahvalni i istakli kako su zbog njenih zuba odustali od rađenja istih u Turskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading