ŠOK! Reprezentativna karijera ZAVRŠENA! Najbolji potvrdio: Rekao sam DOSTA!

Autor:

Sport

13.02.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominira u NBA ligi, ali više neće pomoći nacionalnom timu.

ŠOK! Reprezentativna karijera ZAVRŠENA! Najbolji potvrdio: Rekao sam DOSTA!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Bojan Bogdanović

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji hrvatske košarke, Bojan Bogdanović, dao je ekskluzivni intervju za španski "Mundo deportivo" u kom je objavio šokantne vesti.

Naime, Bogdanović je odlučio da kaže zbogom reprezentaciji Hrvatske!

Što se tiče igranja za Hrvatsku, stavi mi je isti kao i prošlog leta i tu se ništa neće promeniti. Moje igranje za reprezentaciju je gotovo. Što se tiče klupskog igranja u Evropi, mislim da se to neće desiti - rekao je Bojan Bogdanović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bojan Bogdanović u dresu reprezentacije Hrvatske

 

Bogdanović ove sezone dominira u NBA ligi i pored toga što njegov Detroit ne beleži idealne rezultate. U samom finišu trejd perioda on ipak nije promenio sredinu i veoma je nezadovoljan zbog toga jer Pistonsi igraju katastrofalno i na skoru su od 15 pobeda i čak 43 poraza.

Ove sezone Bogdanović prosečno beleži 21.5 poena i trenutno je 31. igrač lige po ovom parametru. Tokom karijere nastupao je za Zrinjski, Real Madrid, Mursiju, Cibonu, Fenerbahče, Bruklin, Vašington, Indijanu, Jutu i Detroit.

Draftovan je 2011. godine u drugoj rundi kao 31. pik i to od strane Majami Hita. Godinu dana pre drafta debitovao je za reprezentaciju Hrvatske, a na Olimpijskim igrama 2016. u Riju bio je najbolji strelac turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading