LOVERNJ SE VRAĆA U PARTIZAN?! Evo šta Vujošević kaže o tome

Autor:

Sport

13.02.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oooo, Žo, vrate se! Ovo pomisle i poruče navijači Partizana kad god vide Žofrija Lovernja (31), Francuza koji je bio prvi stranac kapiten crno-belih i koji na ruci ima istetoviran grb voljenog kluba. Ovaj put povod za raspaljivanje navijačkih strasti bila je fotografija koju je košarkaš Asvela podelio iz Podgorice sa nekadašnjim trenerom "parnog valjka" Duškom Vujoševićem.

LOVERNJ SE VRAĆA U PARTIZAN?! Evo šta Vujošević kaže o tome

Foto: Starsport/Ilustracija

Dule je košarkaški verovatno najzalužniji što je on postao takav igra sa bogatom karijerom. Toga je svestan i iskusni centar pa je uz fotografiju na srpskom napisao "Ovo je poznanstvo koje mi je promenilo život". Zbog toga smo pozvali Duška Vujoševića da nam otkrije o čemu su dvojica prijatelja razgovarala uz kafu.

- Lovernj je iz privatnih razloga bio u Podgorici i čim me je pozvao da se vidimo otišli smo na piće. Kada neko takav oseti potrebu da se vidite i popričate, to dovoljno govori. Drago mi je da sam se video sa starim prijateljem. On je kao dete došao u Partizan kod mene i tu postao čovek. Ti Francuzi, on i Leo Vesterman, zaistao pokazuju veliku zahvalnost prema meni i prema Partizanu, a mi smo im davali ljubav i znanje bespovratno. Danas je teško naći takve ljude, to čoveka posebno dirne, više od toga ne može da se traži - rekao je Vujošević za naš portal i to usred treninga Studentskog centra u kojem radi kao stručni savetnik.

Dule je otkrio i da li je bilo reči o tome da li ćemo Lovernja nekada opet videti u crno-belom dresu.

Foto: Starsport

VOLI CRNO-BELE Žofri Lovernj

- Pričali smo o porodici, kakvo je stanje sa njegovom povredom, da li je poslovno uradio nešto da se finansijski obezbedi jer mu se bliži kraj karijere. Povratak u Partizan, to nismo spomenuli. On ima još dve godine ugovora. Što se Partizana tiče, reći ću vam da je Žo neko ko je ostavio zaista veliki iznos nenaplaćen, a to mogu samo izvanredni ljudi. To nije bio slučaj i sa nekim našim košarkašima - naglasio je Vujošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading