NAKON POBEDE U PODGORICI! Duško umesto Željka na klupi Partizana

Autor:

Sport

22.01.2023

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari u neverici!

NAKON POBEDE U PODGORICI! Duško umesto Željka na klupi Partizana

Foto: Starsport

Nakon meča  protiv SC Derbija u Podgorici, u kome su crno-beli slavili sa 100:81 u 16. kolu ABA lige, oglasio se trener Partizana Željko Obradovića:

- Igrali smo ozbiljno, bilo je i padova u toku meča, ali mislim da smo bili dobri, pre svega napadački. Moram da zahvalim Derbiju što je dozvolio našim navijačima da dođu. I da navijačima zahvalim na atmosferi, bilo gde da igramo imamo veliku podršku, u ABA ligi i u Evroligi. 

 

 

Ono što je izazvalo smeh nakon meča jeste trenutak kada je aktuelni trener crno-belih Željko Obradović, na početku konferencije za medije najavljen kao Duško Obradović, što je nasmejalo sve, pa i njega, a potom je pohvalio igru domaćeg tima. 

Domaćin je greškom, najverovatnije permutovao Željka Obradovića sa Duškom Vujoševićem, legendom Partizana i sadašnjim članom SC Derbija (stručni konsultant pri stručnom štabu).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading