OBRADOVIĆ IZNERVIRAN NA KONFERENCIJI! ŽOC opleo po medijima! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.01.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su sa 120:67 ekipu MZT-a u "Štark areni" u 15. kolu ABA lige.

OBRADOVIĆ IZNERVIRAN NA KONFERENCIJI! ŽOC opleo po medijima! (VIDEO)

Foto: Starsport/Ilustracija

Željko Obradović

Trener crno-belih Željko Obradović obratio se javnosti na konferenciji za medije posle meča u "Štark areni":

Glavna tema bio je odlazak Vladimira Brodžijanskog, navodno u redove Huventuda:

- Mi smo njega doveli u situaciji kada smo oba naša centra imali van tima, i Koprivicu i Smailagića. Sada se vratio Smailagić, postoji ta situacija sa Huventudom, ali još nije doneta odluka, donećemo odluku - rekao je Obradović.

On je na konferenciji potvrdio da će vrlo brzo biti odlučeno kakav će biti potez Partizana kada je reč o Brodžijanskom, a zatim je, iznervirano, opleo po medijima koji su Slovaka već preselili u Huventud:

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Brodžijanski

- Vi se bavite time, bila je informacija da je neki igrač, ja ne znam ni ko je čovek, koji je otišao u Monako, da smo mi bili zainteresovani. Ne znam više šta da pričam na tu temu. Od jula uzmite samo koliko je igrača "prošlo" kroz Partizan. Da se čovek zapita gde živimo. Ali to je tako, ne možeš da izbegneš informacije i to je to - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Priblizimo Im se I mi

16.01.2023 21:32

ZOC SAMO pobeda u SPANIJI. INACE SVE NAM DZABA. FALI NAM PLEJ ISKUSAN PLEJ FALI ZA OVAJ NAPAD. U ODBRANI TREBA OSTRIJE KO KOMSINICA ..ONA IGRA KO RUKOMET. UDARA TELOM NOGAMA. A RUKE U VIS. ZATO JE JAKA ODBRANA JER IGRAJU PRLJAVO SA PUNO DODIRA I IZBACUJU PROTIVNIKE IZ BALANSA . KECERI I RAGBISTI.