URNEBESNI PETRIĆ HVALIO BUDUĆU ZVEZDU PARTIZANA: Ostavlja utisak, nn je visok, lep i plav! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.01.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Originalno.

URNEBESNI PETRIĆ HVALIO BUDUĆU ZVEZDU PARTIZANA: Ostavlja utisak, nn je visok, lep i plav! (VIDEO)

Foto: Starsport

Gordan Petrić, trener fudbalera Partizana, na sebi svojstven način, analizirao je učinak igrača tokom priprema u Antaliji i remija sa rumunskom Univerzitateom rezultatom 1:1.

Posebno dobar utisak ostavio je talentovani napadač Samed Baždar, koji je velika perspektiva kluba i momak u kojeg u Humskoj polažu velike nade. Uskoro, 31. januara napuniće 19 godina.

- Samed je ostavio takav utisak, možda zato što je visok dečko, ovako lepuškast i plavušan... Baždar je odigrao prvo poluvreme, nema šta. Svi su na nivou na kojem treba da budu - istakao je Gordan Petrić.

Samed Baždar je dete Partizana. U klub je stigao 2018. godine iz ekipe Junior iz Novog Pazara, a pre toga igrao je u školama fudbala Ajaksu, Hadidu i Asu. U leto 2020. godine potpisao je profesionalni ugovor sa crno-belima koji važi četiri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading