ZVANIČNO: Ljubimac DELIJA napustio Crvenu zvezdu i potpisao za POZNATI klub!

Autor:

Sport

16.01.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor na dve i po godine.

ZVANIČNO: Ljubimac DELIJA napustio Crvenu zvezdu i potpisao za POZNATI klub!

Foto: Starsport

El Fardu Ben od večeras je i zvanično novi napadač kiparskog APOEL-a. Reprezentativac Komorskih Ostrva i sada već bivši član Crvene zvezde potpisao je ugovor sa žuto-plavima na dve i po godine, odnosno do maja 2025.

 

 

U predstavljanu na sajtu APOEL-a podseća se da je Ben sa Crvenom zvezdom pet puta bio šampion Srbije i da ima iskustvo igranja u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

- Pozdravljamo El Fardu Bena u Apoelu i želimo mu da sa plavo-žutim štitom na grbima doda još titula i evropskih uspeha - ističu Kiprani.

Podsetimo, iz Crvene zvezde je otišao kao slobodan igrač, šest meseci pre isteka ugovora, pošto su na stadionu Rajko Mitić odlučili da mu izađu u susret zbog svih dosadašnjih doprinosa. El Fardu Ben će na Kipru po treći put u karijeri sarađivati sa srpskim trenerom Vladanom Milojevićem.

Pomenuti tandem se proslavio na Marakani, dok su svoje prve zajedničke korake imali u Panioniosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading