MILOJEVIĆ GA SILNO ŽELI NA MARAKANI: Biser crno-belih PROGOVORIO o transferu u Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

15.01.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuva se...

MILOJEVIĆ GA SILNO ŽELI NA MARAKANI: Biser crno-belih PROGOVORIO o transferu u Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport/Ilustracija

Vezista Čukaričkog, Stefan Kovač, svojim igrama u crno-belom dresu zainteresovao je Crvenu zvezdu. Ipak, mladi vezista nije želeo da prokomentariše potencijalni transfer u klub u kojem je ponikao.

Republika

Foto: fkcukaricki.com

Stefan Kovač

 

- Prijaju komplimenti, ali igračima fokus uvek mora da bude na svoj klub i rad, te se na taj način vodim i ja. Lično, samo treniram i stvari oko transfera prepuštam klubu - rekao je Stefan Kovač za "Mozzart sport".

Interesovanje crveno-belih proisteklo je direktno od trenera tima sa Marakane, Miloša Milojevića, koji bi baš voleo da ga vidi u svojim redovima. Kovač je prošao omladinsku školu Crvene zvezde.

Stefan Kovač ima 24 godine, standardan je u ekipi Čukaričkog za koju je odigrao 130 utakmica u svim takmičenjima. Upisao je 15 golova i 11 asistencije. Njegova vrednost prema specijalizovanom sajtu "tranfermarkt.com" procenjena je na 1.200.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading