STIGLA POTVRDA IZ KLUBA: Fudbaler koji je trenirao sa Partizanom POTPISAO ugovor do kraja sezone!

Autor:

Sport

15.01.2023

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za ekipu.

STIGLA POTVRDA IZ KLUBA: Fudbaler koji je trenirao sa Partizanom POTPISAO ugovor do kraja sezone!

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Miloš Jojić i Marko Šćepović na treningu Partizana

Iskusni Nikola Trujić (30) ima novi klub! Nakon epizode u nemačkom Aueu i treniranja sa Partizanom, snažni ofanzivac potpisao je ugovor sa kiparskom Doksom. Saradnja je potpisana do kraja sezone sa opcijom produžetka na još godinu dana.

 

 

Krilni fudbaler koji može da pokrije i poziciji napadača mogao bi da u dresu ekipe iz Katokopije debituje već narednog vikenda, a već je počeo da trenira na Kipru. U klubu očekuju da Srbin bude jedan od glavnih aduta u borbi za opstanak. Naime, Doksa ima samo 12 bodova i nalazi se na pretposlednjem 13. mestu.

Posle školovanja u Teleoptiku, stažiranja u Smederevu, Napretku i Hapoelu iz Akre. Trujić je kratko igrao za Partizan i potom Vojvodinu, Tosno (Rusija), Botošani (Rumunija), Voždovac, Debrecin i Larisu (Grčka). U popularnoj Cvajti kao prvotimac Auea tokom 2021. i 2022. godine upisao je tri gola na 21. utakmici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading