UŽASNE VESTI ZA STANKOVIĆA: Uzdanica Sampdorije OPLJAČKANA!

Autor:

Sport

15.01.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica u Đenovi.

UŽASNE VESTI ZA STANKOVIĆA: Uzdanica Sampdorije OPLJAČKANA!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Fudbaler Sampdorije, Tomas Rinkon, postao je nova žrtva pljačke u Italiji, pošto je prema navodima tamošnjih medija ostao "uskraćen" za oko 100.000 evra od strane lopova.

 

 

Venecuelanski vezista nije bio kod kuće kada se desila organizovana provala njegovog doma u Đenovi. Prema prvim informacijama ukradeno je nekoliko luksuznih satova, nakita, kao i određena količina keša.

Italijani podsećaju da Rinkon nije prvi koji je zapao pod oko lopova, te da je već tokom ove sezone opljačkano nekoliko njih, uglavnom dok su se nalazili na putu.

Tomas Rinkon je svoju evropsku karijeru započeo u Hamburgu, a onda se preselio u Italiju gde je igrao za Đenovu, Juventus, Torino. Sada nastupa za Sampdoriju koju sa klupe predvodi Dejan Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading