NA POMOLU JE ŠOKANTAN TRANSFER: Radovao se sa "delijama", a sada karijeru nastavlja u Albaniji?

Autor:

Sport

15.01.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna vest sa "čizme".

NA POMOLU JE ŠOKANTAN TRANSFER: Radovao se sa "delijama", a sada karijeru nastavlja u Albaniji?

Foto: Starsport

Napadač Milana, Marko Lazetić (18), mogao bi karijeru da nastavi u redovima albanskog Partizanija. Tako bar tvrde tamošnji mediji, tačnije "Panorama sport".

 

 

Bivši fudbaler Crvene zvezde ne dobija šansu u seniorskom timu Milana i realnost je da bude prosleđen na pozajmicu. Upravo to Partizani želi da iskoriste, mada su male šanse da se tako nešto zaista dogodi. Razlog je prost, italijanskom velikanu više odgovara da igra na Apeninima i da tamo stiče iskustvo.

Podsetimo, Marko Lazetić se prošle godine u transferu vredmo oko 5.000.000 evra preselio iz Crvene zvezde u redove italijanskog giganta. Tamo je odabrao broj 22, koji je nekada nosio legendarni Kaka.

Ove sezone više je igrao za rezervni tim Milana, a na nekoliko mečeva seniorske ekipe bio je na klupi. Poslednji meč za seniorski tim odigrao je u novembru prošle godine protiv Kremonezea, na terenu je proveo devet minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading