KO POSLE RODIĆA? Zvezda i Srbija ne treba da brinu - budućnost na levoj strani je svetla!

Autor:

Sport

15.01.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihovo vreme dolazi!

KO POSLE RODIĆA? Zvezda i Srbija ne treba da brinu - budućnost na levoj strani je svetla!

Foto: FK Crvena zvezda

Da li Crvena zvezda i Srbija treba da brinu za poziciju levog beka?

Republika

Ako pogledamo sastav Grafičara - čini se da ne! To je potvrdio i Luis Ibanjez, koji je pohvalio svoja dva mlada saigrača na poziciji levog spoljnog - Viktora Radojevića i Davida Petrovića.

- Imam pored sebe dva mlada igrača koji imaju potencijal da jednog dana budu levi bekovi u Crvenoj zvezdi. Slušaju, kako trenera, tako i nas starije igrače. Trudimo se da ih usmerimo da oni ne naprave greške koje smo mi pravili kada smo bili njihovih godina. Da njima bude lakše kada zaigraju na velikoj sceni - istakao je popularni Lučo.

Republika

Foto: Starsport

Luis Ibanjez

 

Mladi fudbaleri složili su se da im je velika čast što mogu da uče od, sada već čuvenog, Argentinca.

- Učim mnogo, velika je čast što mi je on saigrač. Nekada mi je bio idol u Zvezdi, a sada smo saigrači - rekao je Viktor Radojević, a na njegove reči nadovezao se David Petrović koji može da pokrije više pozicija na terenu:

- Mogu da se snađem na pozicijama štopera i levog beka. Svejedno je, šta mi trener kaže, to igram. Prija što je igrač Lučovog iskustva uz nas, učimo svaki dan uz njega i uživamo sa njim na terenu.

Republika

Foto: RFK Grafičar

Viktor Radojević, Luis Ibanjez i David Petrović

 

Ibanjez je igrao puno važnih utakmica, a one sa najviše naboja bile su u Argentini, ali i Srbiji gde je nastupao na „večitom derbiju“. Lučo je siguran da bi se mladi fudbaleri snašli na velikoj sceni.

- Ja mislim da bi se snašli, pogotovo Vili. On je takav da sam siguran da bi mogao da igra na velikoj sceni, derbije i u Argentini, ali i Srbiji. Voleo bih da ih jednog dana vidim na Marakani, da mogu da ih gledam u Superligi. Kada vidim mlade igrače da napreduju i odu u veći klub, mi smo tu da im pomognemo - istakao je Ibanjez.

Zanimljivu anegdotu otkrio nam je Davit Petrović.

- Vili i ja smo zajedno trenirali, četiri godine, kod trenera Neđića. Od malih nogu nam je usadio taj pobednički mentalitet i pritisak, da bi što bolje igrali - otkrio je Petrović, a na ovo se nadovezao Lučo Ibanjez:

- Ko je od vas dvojice igrao u prvih 11? - pitao je Ibanjez, a David je sa osmehom na licu odgovorio:

- Obojica, ja sam igrao štopera, on je igrao beka. A jedno vreme sam ja igrao levog, a on desnog beka.

David je pokazao da je od Luča naučio i da izvodi slobodne udarce, pa je tako pobedio u jednom izazovu na treningu. Ibanjez je, ipak, ostao šokiran:

- On pobedio? Nisam ja video da je pogodio... Od tih 20 puta je jednom pogodio? - upitao je nasmejani Lučo, a David je dodao da je učio od svog kapitena, ali da će ga prevazići:

 

 

- Gledao sam od njega, ali nema on to - nasmejao je sve za kraj David Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading