ČELSIJEVO LUDILO SE NASTAVLJA: "Plavci" RAZBILI kasu - 100.000.000 evra za levo krilo! (FOTO)

Autor:

Sport

15.01.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imamo prvu pravu bombu u januarskom prelaznom roku.

ČELSIJEVO LUDILO SE NASTAVLJA: "Plavci" RAZBILI kasu - 100.000.000 evra za levo krilo! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dobro obavešteni Fabricio Romano javlja da je Čelsi dogovorio kupovinu Mihajla Mudrika (22) od Šahtjora i time ispred nosa ukrao pojačanje gradskom rivalu Arsenalu!

 

 

Ukrajinski klub na kraju je dobio ono što je želeo – 100.000.000 evra. Čelnici kluba iz Donjecka insistirali su prethodnih meseci na pomenutoj cifri, stavljajući ga u isti koš sa Kilijanom Embapeom, Vinisijusom Žuniorom i Rafaelom Leaom, isticajući da Mudrik ne vredi ništa manje od Antonija za kojeg je Mančester juanjted izdvojio 95.000.000 evra. I na kraju su isterali svoje. Doduše, fiksno 70.000.000 evra, dok će ostatak Čelsi isplati u bonusima.

Reprezentativac Ukrajine postaće drugo najskuplje pojačanje "plavaca" u istoriji, prvo mesto i dalje drži Romelu Lukaku (113.000.000 evra). Podsetimo, sam igrač je u više navrata, u manjoj ili većoj meri suptilno, nagoveštavao da bi želeo da pređe u Arsenal, ali Čelsi je bio konkretniji.

Mudrik je za Šahtjor odigrao 44 utakmica i postigao je 12 golova. Za reprezentaciju Ukrajine nastupio je na osam mečeva. Mladi Mihajlo se nabolje snalazi na poziciji levog krila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading