PARTIZAN SPREMIO BOMBU ZA LIGU ŠAMPIONA: Reprezentativni štoper se VRAĆA u Humsku?!

Autor:

Sport

15.01.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, Srbin bi mogao da se vrati kući.

PARTIZAN SPREMIO BOMBU ZA LIGU ŠAMPIONA: Reprezentativni štoper se VRAĆA u Humsku?!

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović i Matija Nastasić

Partizan je naciljao veliko pojačanje sa kojim će pokušati da na leto izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Reč je o defanzivcu španske Majorke Matiji Nastasiću, koga će crno-beli pokušati da privole da se vrati u Humsku.

Nastasić je još kao tinejdžer napustio Beograd prešavši u Fiorentinu, a sada bi mogao da zaigra za "parni valjak" u najboljim godinama, a ima ih 29. Povoljna okolnost za Partizan je što je Nastasić u drugom planu na Pirinejima, a kroz šest meseci mu ističe ugovor. Iako postoji mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana, ogromno je pitanje da li dve strane to žele da iskoriste, pa šanse da viceprvak Srbije završi veliko letnje pojačanje rastu.

Republika

Foto: Starsport

Partizan silno želi Nastasića

Nastasić je do sada odigrao 34 utakmice u dresu reprezentacije Srbije, lane je igrao za Mančester siti, a najdublji trag ostavio je u Nemačkoj, braneći boje Šalkea.

Što se tiče zimske pijace, u Humskoj je mirno. Glavna želja je Dolev Haziza, ali Makabi "zateže" oko obeštećenja, a spekuliše se o povratku veziste Miloša Jojića, koji je član ekspedicije "parnog valjka" u Turskoj...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading