PRVI PUT U ISTORIJI: Partizan saznao NAJVAŽNIJE vesti pred mečeve sa Šerifom!

Autor:

Sport

12.01.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Revolucija u evropskom fudbalu.

PRVI PUT U ISTORIJI: Partizan saznao NAJVAŽNIJE vesti pred mečeve sa Šerifom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana tokom meča sa Kelnom

Fudbaleri Partizana igraće sa ekipom moldavskog Šerifa u 1/16 finala Lige konferencija, a pred taj duel, crno-beli su saznali neke vrlo važne novosti.

Naime, kako je zvanično saopšteno na sajtu UEFA, po prvi put u istoriji trećeg po rangu takmičenja u Evropi biće korišćena VAR tehnologija. Ona će se prvi put primenjivati u baražu za osminu finala, a zatim će biti u funkciji i u narednim mečevima nokaut faze, sve do velikog finala.

Samim tim, sudije će imati podršku u video tehnologiji i na dvomeču Partizana i Šerifa u 1/16 finala ovog takmičenja, pa će šanse za grešku biti svedene na minimum, te će o prolasku dalje odlučivati isključivo kvalitet ekipa.

Prvi meč između beogradskih crno-belih i moldavskog Šerifa je na programu 16. februara, dok će revanš u Beogradu biti odigran sedam dana kasnije, 23. februara.

Podsetimo, Šerif se u skorije vreme već sastajao sa jednom ekipom iz Srbije, ali Crvenom zvezdom, koju je izbacio 2021. godine u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Nakon toga, Moldavci su izbacili i Dinamo iz Zagreba i ušli u grupnu fazu, gde su zabeležili najveću pobedu u istoriji kluba, savladavši Real u Madridu.

Finale Lige konferencija zakazano je za 7. jun, a biće odigrano u Pragu, na Eden areni, gde svoje utakmice kao domaćin igra ekipa Slavije iz Praga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading