VAZURA POTVRDIO: Stranac STIŽE u Humsku!

Autor:

Sport

28.12.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti pred praznike za navijače FK Partizan.

VAZURA POTVRDIO: Stranac STIŽE u Humsku!

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Fudbaleri Partizana okupili su se u sredu u SC Teleoptik na prozivci uoči zimskih priprema pred nastavak sezone u Superligi Srbije kao i Ligi konferencija.

Novinarima se obratio i Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, koji je potvrdio da će se crno-beli pojačati pred nastavak borbe za titulu i nastavka takmičenja u Ligi konferencija gde ih u šesnaestini finala čeka moldavski Šerif.

- Naravno da se radi. Prelazni rok je počeo krajem sezone. Trener je dao komentar da neće biti mnogo dolazaka, ali da ćemo dovesti igrača koji će pomoći ekipi. Svesni ste da takav igrač košta. Do sada smo pogađali sve strance, tj. sportski sektor. Nadam se da će tako biti i ovog puta - rekao je Vazura.

Kaže da neće biti puno odlazaka, i da će kostur tima ostati isti.

- Ko god da priča da ima ponude nije istina. Ne samo kod nas, nego u evropskom fudbalu. Idu praznici, bio je katolički Božić, nema ponuda, samo razgovora. Ali neće biti mnogo odlazaka iz Partizana, kostur tima neće otići i neće biti promena. Možda odu igrači na koje trener ne računa i koji nam ne bi stvarali troškove plata.

Foto: Starsport

Miloš Vazura, generalni direktor FK Partizan

Vazura je dodao i da se dosta uložilo u stadion u Humskoj, a da se radi i na postavljanju novih reflektora.

- FK je prošle godine ulagao u stadion, kapije su obezbeđene, kamere, uložilii smo zbog UEFA. Posle 20 godina smo uložili u drenaže terena, u toalete svlačionica. Itekako smo uložili, i u blatušu, jer ona više nije blatuša kao što je nazvana. To su milionska ulaganja. Ne možemo odjednom da uložimo, ali radimo na tome, kao i na projektu novih reflektora - istakao je Vazura.

Osim igrača koji se nalazi blizu Partizana, razgovori se uglavnom vode sa fudbalerima koji će u junu biti slobodni agenti.

- Trenutno jedan igrač, jedan se pojavio zanimljiv stručnom štabu. Biće i razgovora sa igračima koji bi u junu postali slobodni, trenutno pričamo o jednom igraču koji će biti interesantan Partizanu. Trenutno su svi ma odmorima, ali od 5. januara će postati ozbiljnije. Ne odlučujemo samo mi, moramo i sa klubom da se dogovorimo. Kada trener traži igrača, on sigurno nije slobodan i košta ozbiljno, ali spremni smo da uložimo i da se borimo za LŠ - rekao je Vazura.

Foto: Starsport

Sejduba Suma će ostati rekorder Partizana

On je dodao i da neće pasti rekord Sejduba Sume, koji je iznosio milion i sedamsto hiljada evra.

- Ne može da padne rekord Sume, to je bez bonusa 1700000, i nije to taj igrač koji se spominje. Nismo u mogućnosti da obaramo rekorde, ali ako se pojavi takav igrač, morali bismo da pregovaramo o što dužem plaćanju na rate, kao što je bilo za Sadika. Rikardo je dobio srpski pasoš, pa kao i Natho, nećemo imati problema sa strancima.

Za kraj, kaže da će poštovati svaku odluku suda po pitanju spora sa SD Partizan.

- Njihovo je pravo da kritikuju i hvale. Mi iz fudbalskog kluba imamo isti stav i on će ostati, a oni neka rade šta hoće i to je to. Oni opominju, ali mi ćemo imati Skupštinu u petak, biće koktel i mi funkcionišemo normalno. Slučaj na sudu će biti gotov krajem januara i kakva god da bude odluka mi ćemo je ispoštovati - zaključio je Vazura.

Na polusezoni, Partizan se nalazi na drugom mestu u Superligi Srbije, sa deset bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijaci Partizana

10.02.2023 20:06

Jos imas obraza da se slikas Mrs bre krimose. Ajde KOD BELIVUKA.