ZAVRŠEN POSAO: Stranac manje u Partizanu!

Autor:

Sport

15.12.2022

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli u prolećnu polusezonu ulaze sa jednim strancem manje.

ZAVRŠEN POSAO: Stranac manje u Partizanu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Rikardo Gomeš, napadač Partizana, od danas je i zvanično dobio srpski pasoš, za koji je aplicirao pre nekoliko nedelja, pa sada crno-beli broje jednog stranca manje u svojim redovima.

Samo dan nakon što je isti posao uradila Crvena zvezda, ali za Ibrahima Mustafu, sada je i Partizan obezbedio srpski pasoš za svog igrača, pa će u prolećnom delu sezone jedno mesto više biti na raspolaganju Gordanu Petriću kada su u pitanju stranci u startnoj postavi.

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš u dresu Partizana

Pre Gomeša, tokom jeseni je naše papire dobio i Bibras Natho, tako da je sada Partizan u mogućnosti da faktički ima čak šest stranih igrača u startnih 11. Kao stranci se sada u Partizanu vode Kvinsi Menig, Fuseni Dijabate, Patrik Andrade i Hamidu Traore, a od proleća će sva četvorica moći da igraju da zaigraju u startnoj postavi u okviru Superlige Srbije.

Takođe, na ovaj način se ekipi iz Humske otvorio prostor da u svoje redove dovedu još nekog stranog igrača, pa da na taj način pojačaju konkurenciju pred nastavak takmičenja u Srbiji, ali i u okviru evropskog takmičenja.

Na kraju jesenje polusezone, Partizan se nalazi na drugoj poziciji na tabeli, sa deset bodova manje od vodeće Crvene zvede, dok ih u okviru Lige konferencija očekuje duel sa moldavskim Šerifom u okviru šesnaestine finala trećeg po kvalitetu evropskog fudbalskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading